Na početnu stranicu

PROFIL TVRTKE OKVIRI STROJEVI KONTAKT

Strojevi

Strojevi za izradu okvira i paspartua koje prodaje Jadranka d.o.o. vrhunske su kvalitete i dizajna. Proizvođači tih strojeva su ALFAMACCHINE, WERTHER, OMGA, MORSA, VALIANI, FLETCHER.

Za detaljnije informacije o ovdje predstavljenim strojevima za izradu okvira i paspartua te cijenama i uvjetima kupnje obratite se na našu adresu:

JADRANKA d.o.o.
Zastavnice 36, 10251 Hrvatski Leskovac, Hrvatska
tel. (385 1) 6578-780, 6578-781
fax. (385 1) 6578-814
GSM. 091 6578 780
e-mail: jadranka1@zg.htnet.hr

Kontaktirati nas možete i putem priloženog obrasca za kontakt.

 

Klikni za uvećanje...

Minigraf 3

Stolni stroj za sastavljanje okvira MINIGRAF 3 izrađen je za sastavljanje svih vrsta okvira. MINIGRAF 3 jednostavne je izvedbe i može pomoću posebnih čeličnih spojnica učiniti vrlo precizne spojeve na svim vrstama letvica. Koristi obične spojnice, ojačane za vrlo tvrdo drvo i posebne spojnice ALFAGRAF s poteznim učinkom za različite visine.
MINIGRAF 3 se isporučuje s:

 • pneumatskom blokadom kutnika, što omogućuje pravilno učvršćenje okvira radi zabijanja spojnica na više različitih mjesta
 • magnetskim umetcima različitih vrsta, koji se brzo zamjenjuju, a služe za pravilno učvršćivanje svih profila
 • upravljačkom pedalom s dvostrukom komandom za odvojeno upravljanje umetanjem i učvršćivanjem spojnica
 • pneumatskim otvaranjem spremnika spojnica radi brzog punjenja
 • glavama za spojnice različitih visina 7, 10 i 15 mm

Budući da ima robustan sistem izbacivanja spojnica može dugo vremena raditi bez posebnih problema.

 

 

Klikni za uvećanje...

Minigraf 4

Stolni uređaj za sastavljanje okvira Minigraf je namijenjen za serijsku izradu srednje velikih okvira. Minigraf 4 je opremljen sistemom za upucavanje čavlića montiranim na kolica, koja pneumatski pomiče operater. Uređaj koristi normalne čavliće, ojačane čavliće za vrlo tvrdo drvo i specijalne čavliće Alfagraf različitih visina.
Minigraf 4 se isporučuje s:

 • magnetskim jastučićima različitih vrsta, lako zamjenjivih, koji služe za pravilno namještanje svakog profila
 • upravljačkom dvopoložajnom pedalom za odvojeno upravljanje učvršćenjem profila i upucavanjem čavlića
 • sklopom za čeono učvršćivanje koji omogućuje izradu idealnih spojeva
 • pneumatskim otvaranjem spremnika za čavliće za brzo punjenje
 • mekanim učvršćenjem letvica, tlak se prilagođuje raznim fazama rada
 • prilagodljivi kutnici
 • glave za čavliće različitih visina 7, 10 i 15 mm
 

 

Klikni za uvećanje...

Sjekačica BILAMA T350

SJEKAČICA BILAMA s okomitim spuštanjem i noževima pod kutom od 45 za rezanje okvira, namještaja vrata, prozora. Stroj ima pneumatski sistem s rekuperacijom energije, koji omogućuje brži povrat noža i smanjuje potrošnju zraka. Spuštanje noževa regulira pneumatski sistem, koji, također, pomoću dvije serije pritiskivala učvršćuje letve na radnu površinu.

Stroj je opremljen:

 • sistemom za regulaciju brzine spuštanja noževa
 • iscrtanom radnom pločom s metričkim ravnalom i dvostrukim sistemom očitavanja
 • ručnom kočnicom ormarića
 

 

Klikni za uvećanje...

T 55 – 300

Precizna orjentabilna sjekačica sa zakretnim stolom i samopodesivim blokiranjem u glavnim radnim kutevima 90°, 45°, 30°, 22°30’, 15°, 10°. Ručno blokiranje za sve ostale kuteve. Motor s remenskim prijenosom za T 50 350 i MEC 300 ST. Motor je koaksijalan s nožem kod T 55 300 i T 48 250, a razlika između dvije izvedbe je u tome što prva ima veću snagu i mogućnost rezanja debljeg profila, dok je drug aizvedba ekonomičnija. Strojevi imaju veliki izbor dodatnog pribora pa su stoga najpotpuniji i najpraktičniji na tržištu za različite primjene od rezanja pravokutnih okvira preko višenamjenske primjene u stolariji do rezanja dijelova namještaja i prozora u industriji.

 

 

Klikni za uvećanje...

TL 250

Prilagodljiva kružna pila za drvo, plastiku i lagane legure. Automatsko centriranje i blokiranje (0°, 10°, 15°, 22°30', 30°, 45°) ili ručno pod željenim kutom. Nagib pile pod kutom od 45 u lijevo od okomite osi i pod složenim kutovima.

 

 

Klikni za uvećanje...

TLP 250

Prilagodljiva kružna pila za drvo, plastiku i lagane legure. Automatsko centriranje i blokiranje (0°, 10°, 15°, 20°30', 30°, 45°) ili ručno pod željenim kutom. Nagib pile pod kutom od 45 u lijevo od okomite osi i pod složenim kutovima. Uzdužno rezanje i prikraćivanje na gornjem stolu.

 

 

Klikni za uvećanje...

MORSO – stroj za izradu uglova

MORSO F stroj za izradu uglova velika je pomoć pri izradi uglova od drvenih profila za sve namjene. Rad sa strojem je jednostavan, a upravljanje je nožno. Stroj ima uzdužno pomični graničnik, mjernu letvu, prilagodive graničnike (45° - 90°) s obje strane noža i prilagodive nosače za prikraćivanje.

MORSO F reže dvostruki ugao pod 45° ili jednostruki do 90°. S tim strojem možete dobiti skoro gladak, čist i točan odrez kad obrađivani komad režete s dva reza. Nož reže na taj način da je zadnji rez tzv. čisti rez. Poseban sustav poluga čini stroj jednostavnim za rukovanje, a dvostruka povratna opruga uvijek vraća blok noža u početni položaj. Visina kretanja bloka noža je prilagodljiva. Komadi profila mogu se spajati bez dodatne obrade.

 

 

Klikni za uvećanje...

ALPHA 1 M

ALPHA 1 M stroj je za sastavljanje okvira namjenjen za sve vrste okvira. ALPHA 1 M jednostavan je za korištenje, a posebnim čeličnim spojnicama izrađuje vrlo precizne spojeve na svim vrstama letvica. Mogu se koristiti normalne spojnice, ojačane za tvrdo drvo i posebne ALFAGRAF spojnice. Sve spojnice su različitih visina. Glavni dijelovi stroja su pedala za mehaničko pokretanje i glava za zabijanje spojnica visina 7, 10 i 15 mm.

1 2 3 4