Na početnu stranicu

PROFIL TVRTKE OKVIRI STROJEVI KONTAKT

Strojevi

Strojevi za izradu okvira i paspartua koje prodaje Jadranka d.o.o. vrhunske su kvalitete i dizajna. Proizvođači tih strojeva su ALFAMACCHINE, WERTHER, OMGA, MORSA, VALIANI, FLETCHER.

Za detaljnije informacije o ovdje predstavljenim strojevima za izradu okvira i paspartua te cijenama i uvjetima kupnje obratite se na našu adresu:

JADRANKA d.o.o.
Zastavnice 36, 10251 Hrvatski Leskovac, Hrvatska
tel. (385 1) 6578-780, 6578-781
fax. (385 1) 6578-814
GSM. 091 6578 780
e-mail: jadranka1@zg.htnet.hr

Kontaktirati nas možete i putem priloženog obrasca za kontakt.

 

Klikni za uvećanje...

ELLISSOMATEC

Ellissomatec je aparat, koji izrezuje kružnice ili elipse (45° i 90°), ali njegova prilagodljivost omogućuje da se na istom listu izreže više otvora. Aparat je opremljen glavom za označavanje i glavom za rezanje stakla. Najmanji promjer kružnih izreza je 50 mm, a najveći 540 mm. Dimenzije najvećeg ovalnog izreza su 450 x 650 mm.

Mogućnosti:

  • glava za rezanje 45°/ 90°
  • glava za označavanje
  • glava za rezanje stakla

Sklop pneumatske glave
Pneumatska glava razlikuje se od obične po jednostavnosti svih operacija, kako rezanja tako i graviranja. Rad je bez napora, a dovoljno je pritisnuti dva tipkala koja se nalaze na ručici za spuštanje i podizanje noža.

Kutnik
To je dodatak jednak onom koji s montira na Cuttermatec Special, ali s dužinom reza od 105 cm.

 

 

Klikni za uvećanje...

CUTTERMATEC SPECIAL SAD

Cuttermatec Special SAD ima iste karakteristike kao i Cuttermatec Special, ali s većim mogućnostima rezanja pa se mogu rezati kartoni dimenzija 1500 x 1000 m. Pneumatsku glavu se može montirati na obje verzije Cuttermatec Special i Cuttermatec Special SAD.

 

 

Klikni za uvećanje...

MATMATE SISTEM - 1 m i 81,2 cm

Karakteristike:

  • Čvrsta podloga za rezanje
  • Nož koji reže pri povlačenju ili guranju te je pogodan za rad lijevom ili desnom rukom
  • Prilagodljiva dubina rezanja pustenih ili spužvastih ploča do 6 mm debljine
  • Posebna vodilica omogućuje točan i uredan rez
  • Ugrađeno mjerilo za mjerenje širine ruba do 15,2 mm
  • Dva graničnika omogućuju točno izrezivanje
  • Jamstvo 6 mjeseci

Pogodno za "uradi sam" majstore. Prikladan i kvalitetan sistem i pribor... Idealan za umjetnike, obrtnike, hobiste, fotografe i dekoratere.

 

 

Klikni za uvećanje...

Astra 120/150

Novi model Astra 120/150 omogućuje rezanje paspartua različitih debljina od papira, kartona, kartona s platnom i dužina od 1250 mm do 1500 mm. Radi olakšavanja mjerenja i rezanja stroj ima graničnike, vijke za podešavanje nule i nosače noževa kojima se lako upravlja. Središnja kolica klize na 4 ležaja i dvije čelične tračnice, koje stalno čiste četkice postavljene na podnožje. Svaki od dva nosača rotira na dva ležaja.

 

 

Klikni za uvećanje...

FLEXIMASTER

FlexiMaster pištolj za upucavanje čavlića, upucava fleksibilne čavliće za izradu okvira istom lakoćom kao i FrameMaster. FlexiMaster je fleksibilniji i pogodniji pri uklanjanju i zamjeni pusta i kartona u okvirima, jer se ne moraju mijenjati čavlići. FlexiMaster štedi vrijeme i novac, posebno u onim poslovima koji zahtijevaju česte promjene i obnavljanja. Fleksibilni čavlići za izradu okvira lako se mogu izravnati pa se materijal može izvući i zamijeniti, te se čavlići mogu opet staviti u prethodni položaj, a da pri tome ne puknu i da se ne ošteti materijal okvira ili ne pukne staklo.

FlexiMaster ima regulator napetosti opruge, podnožje da okomito stoji i spremnik koji se lako puni sa 170 fleksibilnih čavlića.

 

 

Klikni za uvećanje...

FRAMEMASTER

FrameMaster pištolj za upucavanje čavlića, izrađivači okvira muzejske kvalitete smatraju standardom kakvoće. FrameMasterov laki dizajn i ručka za okidanje omogućuju brzo i lako ispucavanje nenavoštenih čavlića za spajanje okvira, kao i staklarskih čavlića.

Upucani čavlići su idealno ravni s površinom. Sklop za promjenu napetosti opruge omogućuje prilagodbu snage upucavanja gustoći drva. Spremnik se jednostavno puni sa 100 čavlića za okvire ili staklo koji se jedan po jedan precizno ispucavaju bez zaglavljivanja.

1 2 3 4