Na početnu stranicu

PROFIL TVRTKE OKVIRI STROJEVI KONTAKT

Strojevi

Strojevi za izradu okvira i paspartua koje prodaje Jadranka d.o.o. vrhunske su kvalitete i dizajna. Proizvođači tih strojeva su ALFAMACCHINE, WERTHER, OMGA, MORSA, VALIANI, FLETCHER.

Za detaljnije informacije o ovdje predstavljenim strojevima za izradu okvira i paspartua te cijenama i uvjetima kupnje obratite se na našu adresu:

JADRANKA d.o.o.
Zastavnice 36, 10251 Hrvatski Leskovac, Hrvatska
tel. (385 1) 6578-780, 6578-781
fax. (385 1) 6578-814
GSM. 091 6578 780
e-mail: jadranka1@zg.htnet.hr

Kontaktirati nas možete i putem priloženog obrasca za kontakt.

 

Klikni za uvećanje...

GrooveMaster

urezivalo V-utora

GrooveMaster je revolucionarni ručni alat za urezivanje ukrasnih V-utora na svim vrstama podložne ljepenke. V-utori daju stil vašem okviru. To je baš onaj kreativni "štih" koji vašoj slici daje profesionalni izgled.

 

 

Klikni za uvećanje...

PushMaster

utiskivalo čavlića -alat za spajanje okvira za slike

Vaše utiskivalo čavlića služi za ručno utiskivanje V-čavlića u drvene letvice okvira. V-čavlići služe za čvrsto spajanje uglova okvira. Na većini drvenih letvica čavlići se pomoću utiskivala mogu zabiti ručnim pritiskom ili ako je letvica malo tvrđa laganim udarcem drvenog ili plastičnog čekića pri kraju utiskivanja. Pokrijte radni stol kartonom da se okvir na ogrebe ili ošteti pri spajanju. Nemojte koristiti tepih ili mekani materijal, jer će se pri utiskivanju V-čavlića okvir pomicati pa će se čavlići iskriviti. Utiskivanje će biti puno teže.

 

 

Klikni za uvećanje...

BenchMaster

sprava za sastavljanje okvira - moćan i jednostavan alat

BenchMaster je idealno pomagalo za kućnog majstora sastavljača okvira, fotografa ili umjetnika koji želi sam izrađivati svoje okvire. Jako polužje s vrlo pouzdanim utiskivalom PushMaster omogućuje utiskivanje V-čavlića i u najtvrđe drvo. Osim toga, nježnim rukovanjem omogućuje spajanje tankih letvica kao i nesimetričnih profila ili osjetljivih okvira. BenchMaster je jednostavan i siguran alat koji vašim okvirima daje uvijek profesionalni izgled.

Precizno konstruirana metalna konstukcija daje BenchMasteru stabilnost pri radu.

  • Pogodan za vrlo kvalitetnu izradu malih serija okvira s profesionalnim rezultatima.
  • Omogućuje spajanje većine vrsta drva uključujući i ona tvrda.. Koristi sve dimenzije V-čavlića: 7, 10, 12 i 15 mm.
  • Utiskivanje dvostrukih V-čavlića u debele i široke letvice.
  • V-čavlići djeluju tako da povećavaju sljubljenost letvica pa se ostvaruje čvrst spoj nevidljiv s ljica okvira.
  • Mogućnost izbora prednjeg ili stražnjeg položaja utiskivanja čavlića.
  • Može spajati okvire različitih širina i debljina.

Produženim nožicama, koje se isporučuju na zahtjev mogu se spajati letvice do 130 mm debljine.

 

 

Klikni za uvećanje...

Super Steel Strap Clamp

omča s kopčom - savršeno pomagalo za opasivanje svakog predmeta

Omča s kopčom proizvođača FrameCo služi za opasivanje i pridržavanje tijekom izrade pravokutnih okvira veličine 1,25 x 1,25 m. Ovom čeličnom omčom s jakom kopčom mogu biti čvrsto stegnuti i teški okviri. Omča je izrađena od čelične žice za izradu opruga i opremljena je savitljivim plastičnim kutnicima, koji služe za zaštitu vanjskih rubova okvira. Prednost omče s kopčom je u tome, što se svi uglovi prije spajanja kutnim čavlićima mogu pregledati i što veličina okvira, koji se spaja, nije ograničena. Pogodna je za spajanje okvira s 4, 6, 8 i 10 stranica.

1 2 3 4